خرید قهوه-فروش قهوه-قیمت قهوه

اگر به راه اندازی یک آنلاین شاپ در حوزه فروش محصولات قهوه مانند دانه سبز، روست شده، میکس های ترکیبی، بسته بندی و فروش اینترنتی قهوه فکر می کنید و نمی دانید از کجا باید شروع کنید این مقاله به خیلی از سوالات پر تکرار شما پاسخ می دهد. اولین و در واقع تنها مرجع آنلاین شبانه روزی که می توانید ساعت ها با آن تعامل داشته باشید و سوالات خودتان را از او بپرسید و با ظرافت و بر حسب ذائقه شما پاسخ می دهد موتور جستجوی گوگل است. گوگل قوی ترین ابزار بشر برای دسترسی به پاسخ تمامی سوالاتش است. راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی یا یک پیج اینستا راحت ترین نقطه آغاز است. کار از جایی سخت می شود که شما باید با سلیقه مخاطب و خریداران و مشتریان بنویسید و محتوی تولید کنید. محتوی شامل همه انواع سوشال مدیا می باشد. عکس و فیلم و مقاله و نمودار و جدول و ...

خریداران محصولات قهوه چه کلماتی سرچ می کنند؟

اولین قدم برای خرید قهوه قیمت آن می باشد. همه ما با توجه به میزان نیاز و بودجه در نظرگرفته شده تصمیم به خرید قهوه خواهیم گرفت.

ازآنجا که جستجوی کلمه قیمت قهوه اصلی ترین نکته در هدف شما به حساب می آید، باید بدانید نیازتان دقیقا چیست؟

چه نوع قهوه ای مد نظرتان است؟

میزان گرانی و ارزانی در خرید شما تاثیر گذار است؟ وحتی ممکنه محل خرید شما را هم تعیین کند.

در ادامه لیستی از پرتکرار ترین واژه های سرچ شده توسط مخاطبان را به شما عرضه می کنیم که به عنوان یک دسترسی سریع می توانید از این لیست استفاده کنید و سریعتر ذائقه مشتریان فضای مجازی را کشف کنید. این مقاله را برای دوستانت و علاقه مندان ارسال کنید و نظرات آنها را نیز با ما به اشتراک بگذارید.

1 - قیمت قهوه عربیکا

برخی از دوستدارن قهوه نوع و گونه خاصی از قهوه را در سبد غذایی خود قرار می دهند وهدفشان از جستجوی عبارت قهوه عربیکا دقیقا برای کسب اطلاعاتی نظیر: قیمت، مزه، نوع طبخ، خاستگاه، رایحه، طعم می باشد. قیمت قهوه های دانه عربیکا با داشتن ویژگی های خاص و طعم منحصر به فرد خود، معمولا بالاتر است. در نقطه مقابل، قیمت قهوه های دانه ربوستا به دلیل سختی زیاد دانه هایش به نیازهای اقتصادی عاشقان قهوه پاسخ می دهد.


2 - قیمت قهوه روبوستا

به دلیل تنوع و وجود چندین نوع قهوه از خانواده روبوستا نمی توان با جستجوی عبارت قهوه روبوستا به هر آنچه که در ذهن داریم برسیم. قیمت قهوه روبوستا ویتنام به تنهایی به طور معمول از سایر روبوستا ها پایین تر می باشد و حتی ممکن است تفاوت هایی از نظر مزه یا رایحه  هم داشته باشد. شرط اصلی برای داشتن یک محصول مناسب داشتن اطلاعات دقیق از محصول مورد نیاز می باشد.

3 - قهوه فوری

این نوع قهوه به دلیل از پیش آماده بودن بهترین گزینه برای استفاده در محل کار، سفرو یا زمان هایی که دسترستی به قهوه برایتان دشوار است توصیه می شود. این نوع  قهوه عطر کمتری نسبت به قهوه‌های کیلویی را دارد و همین موجب کم شدن محبوبیت آن شده است. هر چند در حال حاضر، از پر فروش‌ترین نوع قهوه در بازار است و طرفداران خاص خود را دارد. اگر به دنبال تهیه قهوه هستید، نمی‌تواند انتخاب ایده‌آل شما باشد. اینجاست که شما به سمت قهوه‌های فوری می‌روید و از تهیه آسوده و راحت آن لذت کافی را خواهید برد. پس از لحاظ تهیه، قهوه فوری می‌تواند گزینه بهتری برای شما باشد.


4 - قیمت قهوه کیلویی

ازآنجا که قهوه یک مواد غذایی و خوراکی می باشد ممکن است در بسته بندی یا پک هایی با حجم های بالا یافت شود. اما گاهی هم برعکس برای کافه داران یا مکان هایی که مصرف بالایی دارن خرید قهوه کلیویی از نظر اقتصادی برایشان آسان تر و صرفه اقتصادی داشته باشد.  این نوع قهوه به صورت کیلویی و تازه به فروش می‌رسد. از همین توصیف می‌توان دریافت که قهوه کیلویی بیشتر مناسب کسانی است که به عطر قهوه اهمیت می‌دهند. به نوعی دیگر، طرفداران واقعی قهوه، علاقه بیشتری به قهوه کیلویی تازه دارند. در صورتی که در کافه مشغول هستید و یا در خانه‌هایتان، دستگاه‌های قهوه ساز و آسیاب کن موجود است. امروزه به گونه‌ای است که شما می‌توانید قهوه مورد نظرتان را با کمترین قیمت و بالاترین مقدار و کیفیت دریافت کنید. به صفحه محصولات گرنس سر بزنید.


5 - قیمت پودر قهوه

قهوه آسیاب شده یا پودر قهوه یکی دیگر از روشهای در دسترس قهوه می باشد که بسیار آسان است . ممکن است بهای قیمت پودر قهوه نسبت به دان قهوه بالاتر باشد، دلایلی وجود دارد که ممکن هست هر شخصی به سمت این نوع قهوه برود که در زیر به شرح آنها می پردازیم.

  1. تهیه آسان: با مراجعه به قهوه فروشی ها، فروشگاه ها می توان محصول مورد نیاز خود راتهیه را از انواع پودر قهوه متناسب با دستگاه خودتان راه تهیه کرد.
  2. تعیین برند: زمانی که به صورت اینترنتی یا حضوری برای تهیه پودر قهوه اقدام می کنید خودتان با بررسی کوتاهی از اطلاعات قهوه و برند محبوبتان می توانید آن را خریداری کنید.
  3. زمان بهینه: در تهیه این روش از قهوه نیازی نیست وقت و زمان خود را برای آسیاب دانه های قهوه کنید.
  4. شرایط نگهداری: خوشبختانه قهوه و پودر قهوه در صعنت بسته بندی سربلند بوده و در ابعاد و حجم های متفاوت متناسب با مصرف هر شخص در دسترس همه اقشار جامعه می باشد و باقی مانده آن بی کیفیت نخواهدشد

6-قهوه ترک

از بین ده روش اصلی دم آوری قهوه می توان به متد قهوه ترک اشار کرد. البته برای تهیه یک نوشیدنی قهوه به روش‌های دیگری مانند اسپرسو، قهوه فرانسه و … هم می‌توان اشاره کرد. در کشور ما ایران تهیه قهوه ترک  به صورت عامیانه به عنوان قهوه ارمنی هم می‌شناسند. خب! برویم سر اصل موضوع، در حین دم کردن یک فنجان قهوه ترک لطفا کمی صبور باشید. برای اینکه یک نوشیدنی کافئینی به روش ترک داشته باشید باید دقت و حوصله فراوانی به کار رود.

عموما برای تهیه این نوشیدنی نیاز به ابزاری به نام ایبریک (ibrik) یا جذوه (cezve) یا قهوه جوش دارید. تنها کافی است قهوه ترک را داخل جذوه ریخته، آب سرد را اضافه و هم بزنید، سپس تا زمانی که کف می‌کند و بالا می‌آید روی شعله قرار دهید. به این شکل قهوه ترک شما آماده است!

7-قهوه اسپرسو

با اختراع دستگاه اسپرسو توسط مهندسین ایتالیایی هدفشان تهیه سریع‌تر قهوه به منظور پوشش نیاز مردم در عصر انقلاب صنعتی و رشد و ترقی اروپا بود. اسپرسو به روش عصاره گیری (extraction) به دست می‌آید. به این صورت که آب داغ با فشار زیاد از بین ذرات آسیاب شده و فشرده‌شده قهوه به مدت حدوداً 30 ثانیه عبور کرده و عصاره قهوه گرفته می‌شود. این عصاره را در فنجان مخصوص سرو می‌کنیم و اسپرسو می‌نامیم.

اسپرسو چیست؟

قهوه‌ای که غلظت بالا، با عطر قوی، حجم کم  که با عصاره گیری از قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو با عبوردادن آب نزدیک به نقطۀ جوش، با فشار بسیار از میان پودر قهوه تهیه می‌شود.برخی بر این باورندکه اسپرسو یک قهوه با رست دارک و طعم تلخ تا سوخته است. اما باور کاملا غلط است. درواقع اسپرسو یک متد یا روش دم آوری قهوه می باشد که هم می توان از دانه های میکس، تک دان روبوستان ویا عربیکا اسپرسو تهیه کرد.

اسپرسو را با چه وسیله‌ای آماده می‌کنیم؟ به وسیله موکاپات می‌توان قهوه اسپرسو تهیه کرد موکاپات از سه قسمت تشکیل شده است: مخزن آب، مخزن قهوه و قوری.

ابتدا آب داغ را در مخزن مخصوص ریخته و آن را پر می‌کنیم.

در مخزن قهوه به ازای هر نفر یک و نیم قاشق چایخوری قهوه میریزیم. مخزن قهوه را روی مخزن آب قرار داده و قوری موکاپات را می‌بندیم و موکاپات را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم.

پس از گذشت چند دقیقه، قهوه شروع به ریختن داخل قوری موکاپات می‌کند که به این کار عصاره گیری گفته می‌شود. آنقدر صبر می‌کنیم که قهوه رقیق و روشن شده و شروع به پاشیدن کند. در این لحظه موکاپات را از روی شعله برداشته و اسپرسو را در فنجان سرو می‌کنیم.


اسپرسو سینگل و دبل چیست؟

از 7 تا 8 گرم پودر قهوه تهیه می‌شود که حدود 25 تا 30 میلی‌گرم نوشیدنی قهوه از آن به دست می‌آید. به صورت استاندارد، نسبت قهوه-به-آب در یک شات اسپرسو 1:2 است. بنابراین، هر شات سینگل اسپرسو بین 14 تا 16 گرم وزن داردو 14 تا 16 گرم قهوه تهیه می‌شود که در نهایت 50 تا 60 میلی‌گرم از نوشیدنی اسپرسو را تحویل می‌دهد. با توجه به نسبت قهوه-به-آبِ 1:2، در نهایت این نوشیدنی بین  28 تا 32 گرم وزن دارد.چه دانه قهوه‌ای برای درست کردن اسپرسو مناسب است؟

 انواع دانه‌های قهوه، چه عربیکا، چه ربوستا و چه ترکیب آن ها می‌توانیم اسپرسو بگیریم. چیزی که مهم است میزان آسیاب کردن دانه‌های قهوه است. برای اسپرسو دانه‌های قهوه را به‌صورت متوسط آسیاب می‌کنیم، یعنی درشت از قهوه ترک و ریزتر از قهوه فرانسه و قهوه‌های دمی. دانه‌های قهوه را می‌توانیم با آسیاب‌های دستی یا برقی آسیاب کنیم.

انواع اسپرسو ساز

دستگاهای با کیفیت و پیشرفته ای برای تهیه قهوه با فوم و طعم واقعی که در انواع :

۱. اسپرسوساز دستی

۲. قهوه ساز

۳. اسپرسو ساز تمام اتوماتیک

اسپرسوساز دستی یا موکاپاد: از یک ظرف بسیار ساده تشکیل شده که قیمت بسیار مناسبی دارد و حتی به آسانی می توان آن راتهیه کردو از دغدغه برندو کارایی یا حتی کشور سازنده در این نوع اسپرسوساز خبری نیست.

قابل حمل مناسب برای استفاده در سفر محل کار و در ابعاد مختلفی هم یافت می شود. ب داشتن مقداری آب ،14 گرم قهوه آسیاب شده و شعله که پیش نیاز اصلی آن می باشد و به همین سادگی شما یک فنجان قهوه می توانیدتهیه کنید.

اسپرسو ساز نیمه اتوماتیک: برای افرادی که بین 1 تا 5 فنجان قهوه اسپرسو می‌نوشند، مدل خانگی به دلیل توان موتوری کم این دستگاه گزینه مناسبی برای این افراد می باشد. اسپرسوساز خانگی معمولاً توانایی تولید کم‌تر از ۱۰ فنجان قهوه در روز را دارد.  این دستگاه شامل قطعاتی نظیر پمپی با ظرفیت استاندارد، دیگ بخار و پرتافیلتر می‌شود.

اسپرسو ساز تمام اتوماتیک: این دستگاه توانایی تولید بیش از ۲۰ فنجان اسپرسو در روز را دارد. با بیشتر بودن هد گروپ، سرعت تهیه اسپرسو نیز افزایش پیدا می‌کند. قدرت و سرعت این دستگاه نسبت به مدل‌های خانگی و نیمه صنعتی بسیار بالاتر است و فرایند عصاره‌گیری به استاندارد‌ترین شکل ممکن انجام می‌شود. اسپرسوسازهای صنعتی موتور بسیار قوی‌ای دارند و کار کردن با این دستگاه نیز نیاز به مهارت بالایی دارد. سایز پرتافیلتر در این دستگاه ۵۸ و دارای چند نازل بخار و نازل آب جوش جداگانه است.اسپرسوساز صنعتی برای استفاده در محیط‌های بزرگ و مکان‌هایی که مشتریان زیادی دارند، طراحی شده‌ است


تفاوت قهوه‌ساز و اسپرسوساز از نظر عملکرد دستگاه

عامل ایجاد یک اسپرسوی فوق العاده عبور آب جوش با فشار زیاد از میان پودر قهوه است. این فشار توسط پیستون دستی دستگاه، بخار و یا پمپ ایجاد شود. یک اسپرسوی حرفه‌ای باید حداقل فشاری به اندازه‌ی ۹ بار داشته باشد. اما برخی اسپرسوسازها به اندازه‌ی ۱۵بار نیز میتوانند فشار ایجاد کنند.اساس کار قهوه‌سازها به این صورت است که آب داغ به صورت قطره قطره روی پودر قهوه ریخته و قهوه‌ی دم شده به طور چکه‌ای داخل قوری می‌ریزد. فشار تولیدی در قهوه‌ساز‌ها به نسبت دستگاه‌های اسپرسوساز بسیار کم و جزئی و در حد ۱بار است و اصلا قابل مقایسه با فشار ایجاد شده در دستگاه‌های اسپرسو نیست.


آسیاب قهوه چی بخرم؟

پودر قهوه استفاده شده برای تهیه قهوه اسپرسو در دستگاه اسپرسو ساز باید «خیلی نرم» باشد.

برای تهیه قهوه به وسیله «فرنچ پرس» باید از «درشت‌ترین پودر قهوه» استفاده کرد.

دستگاه‌های «قهوه ساز چکه‌ای» که بسیار مرسوم هستند نیاز به پودر قهوه‌ایی با درجه آسیاب مقداری بزرگتر از قهوه اسپرسو دارند.

قهوه تهیه شده در «سایفون» درشت‌تر از قهوه ساز چکه‌ای و ریزتر از فرنچ پرس است.

 آسیاب‌های برقی دارای ۲ تیغه دندانه‌دار هستند؛ تیغه ثابت - تیغه متحرک. که تیغه متحرک، متصل به موتور است و می‌چرخد.

انتخاب بهترین آسیاب

مدل تیغه ای: این دستگاه‌ها با استفاده از تیغه‌هایی که دارند به تکه تکه کردن دانه‌های قهوه می‌پردازند و درجه آسیاب به واسطه زمان، تنظیم می‌شود (با افزایش زمان، پودر قهوه ریزتر و نرم‌تر می‌شود. از آن جا که نیروی فشار تنها روی یک نقطه متمرکز نیست، قهوه یک دست‌تر آسیاب می‌شود. البته هنوز هم کمی دانه‌های درشت و پودر نرم باقی می‌ماند اما نه به اندازه مدل‌های تیغه‌ای.

دقت بیشتر، پودر یک دست‌تر و کنترل بیشتر. با استفاده از این دستگاه، اگر پودر به دست آمده را الک کنید، مقدار کمتری دور ریز خواهید داشت.

آسیا‏ب دندانه‌ای تخت: در این مدل نیروی گریز از مرکز، دانه‌ها را به سمت دندانه‌ها هدایت می‌کند. با حرکت دادن تیغه ها می‌توانید دستگاه را تنظیم کنید. اگر تیغه های آسیاب به هم نزدیک‌تر باشند، پودر نرم‌تری به دست می‌آید و اگر فاصله را بیشتر کنید دانه‌ها درشت‌تر می‌شوند.این مدل نسبت به مدل مخروطی ارزان‌تر است اما به طور میانگین با توجه به نوع آسیاب بعد از آسیاب کردن 250 تا 600 کیلو قهوه باید تیغه را تعویض کنید. برای آسیاب های دندانه ای تخت خانگی این مقدار حدود 200 کیلو گرم است.

آسیاب دستی: اگر مصرف قهوه شما کم است ، در حد روزانه یا یک روز در میان یک فنجان و یا سُنت آسیاب کردن قهوه تان را به محل کارتان نیز منتقل کرده اید ، آسیاب دستی برای شما گزینه مناسبی است ، زیرا در هر کجا می‌توانید آسیاب تان را به همراه داشته باشید و همیشه قهوه تازه سرو کنید.

علاوه بر این آسیاب های دستی هزینه کمتری دارند و تهیه آن معمولا نیاز به بوجه چندانی ندارد. تنها عیب این نوع آسیاب را میتوان در سرعت عمل آن دانست ، اگر بخواهید برای 4 نفر قهوه فرانسه آماده کنید بدانید که حسابی قرار است خسته شوید .


نکته مهم در مورد آسیاب قهوه کافی شاپ

برای خرید یک آسیاب صنعتی مناسب کافی شاپ به سراغ آسیاب قهوه مدل 018، آسیاب 019، آسیاب 021 و آسیاب 022 بروید زیرا این آسیاب ها برای مصارف بالا ساخته شده اند و تیغه های آن ها در کف قرار گرفته است و به راحتی از تنظیم خارج نمی شوند.

ویژگی اصلی این مدل هایی که برای شما معرفی کردیم؛ لرزش کم، بدنه مقاوم، دقت بالا در آسیاب و از همه مهمتر سیستم تهویه مناسب برای خنک کردن تیغه ها می باشد که باعث می شود عمر آنها بالاتر برود و از لحاظ قیمتی نیز این دستگاه ها از 8 میلیون تومان شروع می شوند به بالا.


قهوه لاوزا

قهوه (لاوازا) لاوازا چیست؟

قهوه لاوازا را باید درمجموع یادگار بنیان‌گذار ایتالیایی آن، لوئیجی لاوازا بدانیم. این قهوه بیانگر طعم اصیل ایتالیایی قهوه است، اگر از تمام قهوه نوش های دنیا در مورد این قهوه بپرسید، شاید ندانند که با نوشیدن یک جرعه از آن، احتمالاً خاطرات لوئیجی در هنگامی‌که سوار بر کشتی‌های بادبانی تا برزیل می‌رفت یا در مغازه کوچکش به وسواس تمام، قهوه‌های گوناگون را با هم ترکیب می‌کرد، از جلوی چشمانشان گذر کرده است، اما قطعاً به شما خواهند گفت این‌یکی از بهترین تجارب آن‌ها در نوشیدن قهوه بوده است.


قهوه ریو

یک قرن خاطره با بوی قهوه در چهارراه استانبول

از زمان تاسیس ریو در سال 1311 هجری شمسی توسط یک بانوی ارمنی از اجداد ما، نزدیک به یک قرن است که افتخار همراهی با شما را داریم و بعنوان اولین تولید کننده قهوه در ایران به این همراهی می بالیم. بسیاری از مشتریان ما از زمان کودکی به همراه پدر و مادر یا بعضاً پدربزرگ و مادربزرگ خود برای خرید قهوه به فروشگاه ما آمده اند و امروز با مرور خاطراتشان در زمان خرید، شعف دوچندان به همکاران ما هدیه می دهند. در طول نود سال گذشته بسیاری از برندهای بزرگ ایرانی بدلیل ناملایمات پیش آمده در مسیر حرکت خود از بین رفته اند اما ریو به پشتوانه همراهی شما استوار و پابرجاست و قدردان همراهیتان در طول 3 نسل گذشته است.مهمترین دلیل بقاء، ماندگاری و پیشرفت ریو توجه به کیفیت و خواسته های شما و استفاده از ابزارهای روز برای تامین مناسب تر نیازهای مشتریان خود است. برای پاسخ دادن به نیازهای شما عزیزان و به پاس قدردانی از همراهی ارزشمندتان در این سالهای طولانی، تلاش کرده ایم تا هرآنچه برای نوشیدن قهوه نیاز دارید را با بهترین کیفیت و راحت ترین راه دسترسی ممکن برایتان فرآهم کنیم


قهوه استارباکس چیست؟

بزرگ‌ترین کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ای دنیا متعلق به شرکت استارباکس (Starbucks) در آمریکا است. این شرکت بزرگ‌ بیش از ۳۰ هزار شعبه در سراسر دنیا دارد و قهوه‌ آماده به مردم ارائه می‌دهد. شرکت استارباکس فعالیت خود را در سال ۱۹۷۱ میلادی از مغازه‌ای در خیابان بازار تاریخی «پایک پلیس» (Pike Place) شهر سیاتل، واقع در ایالت واشینگتن، با عرضه قهوه به مشتری‌ها آغاز کرد. اکنون نیز دفتر مرکزی این شرکت در ساختمان استارباکس سنتر، در شهر سیاتل ایالت واشینگتن واقع شده است.

مطلب و مجموعه ای که مطالعه کردید لیستی از پرتکرار ترین جستجو های دنبال کنندگان صنعت قهوه بود. در ادامه با ما همراه باشید تا ترند های بازار قهوه را به شما معرفی کنیم. این روز ها تمامی جامعه از ریز و درشت زن و کودک و پیر و جوان نیاز های اتصلی خود را در اینترنت جستجو می کنند و به دنبال بهترین ها هستند.