نمایشگاه قهوه ایران مال، فرصتی بینظیر برای دورهم جمعشدن علاقهمندان به قهوه، متخصصان صنعت و بازدیدکنندگان عادی است تا با دنیای قهوه بیشتر آشنا شوند. این نمایشگاه فرصتی است تا عموم مردم با جنبههای مختلف تولید و فرآوری قهوه، تا هنر دمآوری قهوه آشنا شوند. در این میان، قهوه تلنت بهعنوان یکی از شرکتکنندگان در این نمایشگاه حضور دارد و برنامهای خاص و جذاب تدارک دیده که با هدف ارتقای دانش و درک عمومی از قهوه طراحی شدهاند.
این نمایشگاه در محل سالنهای نمایشگاهی ایران مال به آدرس تهران، بزرگراه خرازی، بازار بزرگ ایران (شهرک چیتگر) برگزار میشود و زمان بازدید از نمایشگاه نیز از ساعت ۱۲ تا ۹ شب برای عموم مردم است. قهوه تلنت نیز در غرفه B4 نمایشگاه ایران مال نیز منتظر حضور شما هست.
قهوه تلنت به عنوان یک برند پیشرو در صنعت قهوه ایران، همواره در تلاش است تا تجربهی نوشیدن قهوه را برای علاقهمندان و مصرفکنندگان خود ارتقا دهد. با نگاهی نوآورانه به دنیای قهوه، قهوه تلنت شرکت در رویدادهایی با تمرکز بر کیفیت، اصالت و هنر در صنعت قهوه را در اولویت خود قرار داده است.
قهوه تلنت با رویکردی ویژه و آموزشی، مجموعهای از رویدادها و جلسات تعاملی را در نمایشگاه قهوه ایران مال برگزار میکند که هدف آنها افزایش دانش عمومی درباره قهوه و بهبود تجربه حسی بازدیدکنندگان از این نوشیدنی محبوب است. این برنامهها در طول چند روز به شرح زیر برگزار میشوند:
چهارشنبه – تفاوت طعم و مزه: در این روز، قهوه تلنت به بررسی تأثیر عوامل مختلف بر طعم قهوه میپردازد، از جمله مبدأ دانهها، تکنیکهای رست قهوه و روشهای دمآوری… این جلسه به بازدیدکنندگان کمک میکند تفاوتهای طعمی در قهوه را بهتر بشناسند.
پنجشنبه – دیفکت و آشنایی با دانه های معیوب: در این روز، قهوه تلنت جلساتی برگزار میکند تا بازدیدکنندگان با عیوب دانه های قهوه رایج آشنا شوند و تفاوتهای بین یک فنجان قهوه باکیفیت و قهوههایی که دارای نقص هستند را بهتر درک کنند.
جمعه – دیفکت شناسی( آشنایی با دانه های معیوب) – تفاوت طعم و طعم یاد: در این روز، تمرکز قهوه تلنت بر شناخت طعم یادهای موجود در قهوه است. قهوهها میتوانند طعم یادهای متنوعی مثل میوهای، شکلاتی یا حتی گُلی داشته باشند. در این جلسه، بازدیدکنندگان با این طعم یادها آشنا میشوند و یاد میگیرند که چگونه هر فنجان قهوه میتواند تجربهای خاص و متفاوت از طعم را ارائه دهد.
شنبه – درک حس دهانی: در این روز، تمرکز قهوه تلنت بر روی احساسات فیزیکی قهوه در دهان است. بازدیدکنندگان با تفاوتهای بافت، دما و حسهای دهانی از هر فنجان قهوه آشنا میشوند تا تجربه نوشیدن قهوه برایشان ملموستر شود.
یکشنبه – اهمیت فضا در نوشیدن قهوه : این جلسه بر اهمیت زیباییشناسی قهوه تمرکز دارد؛ از سرو فنجان گرفته تا هنر تزئین لاته، بازدیدکنندگان میآموزند که چگونه شکل و رنگ قهوه میتواند تجربهی حسی نوشیدن قهوه را کاملتر کند.
در کنار این جلسات آموزشی، قهوه تلنت مسابقاتی را نیز برنامهریزی کرده است تا تجربه نمایشگاه را برای بازدیدکنندگان هیجانانگیزتر کند و به شرکتکنندگان فرصتی دهد تا مهارتهای خود را در حوزه قهوه به نمایش بگذارند.برای مشاهده برنامه ها میتونید به غرفه قهوه تلنت ۴ B مراجعه کنید.
منبع: https://talentcoffee.ir/
دیدگاه خود را بنویسید