رشد قابل توجه در صنعت غذا و نوشیدنی (F&B) در سراسر جهان چشم انداز مثبتی را برای بازار  قهوه ایجاد می کند. دانه های قهوه معمولا در انواع نوشیدنی های سرد و گرم استفاده می شود و در کافی شاپ های مختلف سرو می شود. علاوه بر این، پذیرش گسترده محصول به دلیل وجود مواد معدنی و ویتامین‌های ضروری و خواص آنتی اکسیدانی، که مزایای سلامتی متعددی مانند محافظت در برابر آسیب سلولی را ارائه می‌دهد، به رشد بازار کمک می‌کند. جدای از این، افزایش آگاهی سلامت در بین مصرف کنندگان منجر به معرفی قهوه ارگانیک شده است که در شرایط طبیعی رشد می کند و عاری از آفت کش ها و کودهای مصنوعی است که به نوبه خود باعث رشد قابل توجهی در بازار می شود. علاوه بر این، پیشرفت‌های مختلف فناوری، مانند ادغام اینترنت اشیا (IoT) برای نظارت و کنترل متغیرهای محیطی مؤثر بر کشت قهوه، تأثیر مثبتی بر رشد بازار دارد. عوامل دیگر، از جمله افزایش ظرفیت های هزینه مصرف کنندگان، افزایش فعالیت های تبلیغاتی در پلت فرم های تجارت الکترونیک و افزایش تقاضای محصول در صنعت داروسازی، پیش بینی می شود که بازار را به سمت رشد سوق دهد.