قهوه در حال تبدیل شدن به یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است. نوشیدنی های قهوه سرد و گرم را می توان از انواع دانه ها تهیه کرد و در انواع مختلفی از جمله اسپرسو، کاپوچینو و آمریکایی سرو کرد. دانه قهوه دانه ای از گیاه قهوه است که برای تهیه قهوه استفاده می شود. این پیپ موجود در میوه قرمز یا بنفش است که به عنوان گیلاس قهوه شناخته می شود. میوه قهوه مانند گیلاس معمولی جزو میوه های هسته دار طبقه بندی می شود. علیرغم این واقعیت که دانه های قهوه در واقع دانه نیستند، به دلیل شباهت آنها به دانه های اصلی به آن ها گفته می شود. قهوه به دلیل محتوای کافئین آن معمولاً برای تقویت انرژی استفاده می شود. با این حال، تصور می‌شود که مزایای سلامتی مانند کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد، محافظت در برابر بیماری پارکینسون و سلامت کلی قلب را نیز دارد.

عربیکا و روبوستا دو نوع گیاه قهوه از نظر تجاری مهم هستند. حدود 60 درصد از تولید جهانی قهوه را به خود اختصاص می دهد، در حالی که روبوستا تقریباً 40 درصد را تشکیل می دهد. دانه های عربیکا 0.8-1.4 درصد کافئین دارند در حالی که دانه های روبوستا 1.7-4.0 درصد کافئین دارند. از آنجایی که قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است، دانه‌های قهوه یک محصول نقدی کلیدی و یک محصول صادراتی مهم است که بیش از نیمی از درآمد ارزی برخی از کشورهای در حال توسعه را تشکیل می‌دهد. در سال 2017، 70 درصد از کل تولید قهوه با ارزش کل 19.9 میلیارد دلار صادر شده است.

بیش از 170 میلیون کیسه قهوه، که هر کیسه حاوی 60 کیلوگرم قهوه بود، در سراسر جهان در طول سال بازاریابی 2018/19 تولید شد که آن را به سال بازاریابی با بیشترین میزان تولید تا به امروز تبدیل کرد. پس از آن، مصرف قهوه در سراسر جهان به حدود 165 میلیون کیسه کاهش یافت. آمریکای جنوبی حدود نیمی از قهوه جهان را تولید می کند: در سال 2020، حدود 88 میلیون کیسه 60 کیلوگرمی در این منطقه بسته بندی شد. برزیل، به ویژه، کشوری بود که در آن سال بیشترین کیسه های قهوه را در آمریکای جنوبی و سایر نقاط جهان تولید کرد.